GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: Ψάχνει οικόπεδο για το ησυχαστήριό του - «Αγαπώ πολύ το νησί»

Βασίλης Μπισμπίκης: Ψάχνει οικόπεδο για το ησυχαστήριό του - «Αγαπώ πολύ το νησί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνει εδώ και μερικούς μήνες το ιδανικό οικόπεδο προκειμένου να χτίσει το προσωπικό του καταφύγιο στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνουν να βρουν το δικό τους «καταφύγιο». Το ζευγάρι το οποίο έχει ιδιαίτερη λατρεία στην Κρήτη καθώς εκεί περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του, μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ψάχνει να βρει ένα σπίτι εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνει εδώ και μερικούς μήνες το ιδανικό οικόπεδο προκειμένου να χτίσει το προσωπικό του καταφύγιο στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη.

Ο ηθοποιός πριν από λίγους μήνες έκανε τατουάζ τον χάρτη της Κρήτης, εκφράζοντας έτσι την λατρεία του στο νησί στο οποίο θέλει να περνά αρκετό χρόνο με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει προχωρήσει σε αγορά οικοπέδου, ωστόσο όπως απαντά ο ηθοποιός, στην Real Life η αναζήτηση συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί η ιδανική τοποθεσία για το ζευγάρι.

«Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση», αναφέρει στη Real Life ο Βασίλης Μπισμπίκης.