GOSSIP

Δήμητρα Βαμβακούση: Το πρώτο μήνυμα μετά τη γέννα - «Χρειάζομαι χρόνο»

Δήμητρα Βαμβακούση: Το πρώτο μήνυμα μετά τη γέννα - «Χρειάζομαι χρόνο»

«Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι», έγραψε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί καθώς την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η σύντροφος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Βγαίνοντας από το ιδιωτικό μαιευτήριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας ως η στιγμή που πήρε στα χέρια στην κόρη του ήταν μοναδική.

Η Δήμητρα Βαμβακούση από την πλευρά της επέλεξε να μην εμφανιστεί στις κάμερες, ωστόσο, σήμερα, Τρίτη 13/2 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν για το μωρό της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να ας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανε μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση αναδημοσιεύοντας το τρυφερό βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το μαιευτήριο.