GOSSIP

Έλενα Τσαγκρινού: Τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης

Έλενα Τσαγκρινού: Τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη καθώς είναι και μια φίλη της έγκυος 

Έγκυος είναι η Έλενα Τσαγκρινού όπως αποκάλυψε λίγες ημέρες πριν μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Mε ένα τρυφερό βίντεο από την στιγμή του υπέρηχου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος μετά από έναν μεγάλο αγώνα που έκαναν εδώ και δέκα μήνες ενώ είχαν βιώσει και την αποβολή.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που πετά σε πελάγη ευτυχίας δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories της για να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν. Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ακόμη μια φίλη της είναι έγκυος και είναι πολύ χαρούμενη που θα το περάσουν μαζί.

Σε αυτό η ίδια αναφέρει:«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκετε σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα.

Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.