GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: Στο πλευρό της η showbiz μετά τα φιλιά της Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της

Κατερίνα Καινούργιου: Στο πλευρό της η showbiz μετά τα φιλιά της Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της

Μηνύματα στήριξης στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται ο κόσμος της showbiz. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει φιλιά με τον πρώην σύντροφο της Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη με μία ανάρτηση στα social media θέλησε να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υποστηρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Τη χαρακτήρισε «πρωταγωνίστρια», ενώ τόνισε πως «κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη θέση της».

«Όταν είσαι πρωταγωνίστρια, πολλοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τη θέση σου. Μη τους κάνεις τη χάρη!» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη πάνω από μια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου.

Το παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σχολίασε και η παρέα του Happy Day μετά τη φωτογραφία και το βίντεο που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο από βραδινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον εφοπλιστή

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τις σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.