GOSSIP

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν είμαι στην τηλεόραση επειδή είμαι όμορφος» - Τι τον ενόχλησε

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν είμαι στην τηλεόραση επειδή είμαι όμορφος» - Τι τον ενόχλησε
Instagram

«Δέχομαι την κριτική, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την επιστροφή του από την Ιορδανία σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε βίντεο του στο Youtube στο οποίο εκφράζει την άποψή του για Έλληνες παρουσιαστες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα του MEGA και δήλωσε ότι δέχεται την κριτική, ενώ όπως είπε δεν πιστεύει ότι βρίσκεται στην τηλεόραση λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Να μου πεις "να μην τα έλεγες". Ένα βίντεο έκανα, δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές. Δέχομαι την κριτική, απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα. Με ενόχλησε, μεταξύ άλλων, που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη, όχι το να με κρίνει κάποιος ως τηλεοπτική περσόνα. Εφόσον εκτιθέμεθα όλοι είναι λογικό να κρινόμαστε».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος είπε ότι, μεταξύ άλλων, ευθύνεται η ομορφιά του για την παρουσία του στην τηλεόραση. «Εφτά χρόνια, αν είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου εντάξει, δεκτό κι αυτό, δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου, τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες», είπε.

Παράλληλα ανέφερε: «Δεν κρατάω κακίες, ούτε το κρατάω μέσα μου, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή μου».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σε συζήτηση σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον αέρα της εκπομπής Fay's Time σχολίασε: «Δεν είναι για όλους στην τηλεόραση ο σχολιασμός. Δεν τον έβαλαν για τη σχολιαστική του δύναμη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τον έβαλαν για την ομορφιά του, το μπρίο και το κέφι του. Η Ευρυδικη ήταν αθλητικογράφος, έχει περισσότερη εμπειρία. Αν θέλετε να λέμε αλήθειες και να μην τα πασαλείβουμε».