GOSSIP

J2US: Λύγισε η Ζωή Παπαδοπούλου για τα Τέμπη - «Στέλνω την αγκαλιά μου στην οικογένειά της»

J2US: Λύγισε η Ζωή Παπαδοπούλου για τα Τέμπη - «Στέλνω την αγκαλιά μου στην οικογένειά της»

«Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μία υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια, την Αγάπη Τσαγκλίδου» είπε η Ζωή Παπαδοπούλου από την σκηνή του J2US αναφερόμενη στην νεαρή που ήταν μεταξύ των 57 θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

Μία συγκινητική αφιέρωση θέλησε να κάνει η Ζωή Παπαδοπούλου το βράδυ του Σαββάτου από την σκηνή του J2US όπου διαγωνίζεται ως coach του Μανώλη Κλωνάρη.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι «Δεν έχω πολλά» και η τραγουδίστρια λίγο πριν η επιτροπή προχωρήσει στην κριτική της ζήτησε τον λόγο.

«Συγγνώμη, μπορώ πριν την κριτική να πω κάτι; Συγγνώμη που παίρνω τον λόγο. Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μία υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια, την Αγάπη Τσαγκλίδου», είπε.

«Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την αγκαλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένειά της και σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτών», συμπλήρωσε η Ζωή Παπαδοπούλου με τρεμάμενη φωνή, εξηγώντας «Είχα την τύχη να είναι μαθήτριά μου και πραγματικά εύχομαι να βρουν το δίκιο τους κάποια στιγμή».

Η Δέσποινα Βανδή στην οποία έδωσε τον λόγο ο Νίκος Κοκλώνης αμέσως μετά τα λόγια της Ζωής Παπαδοπούλου σχολίασε πριν κρίνει το ζευγάρι για την ερμηνεία του: «Αποσυντονίστηκα τώρα λίγο, το καταλαβαίνω. Προχωράω, όχι από αδιαφορία, απλώς δεν είναι η στιγμή αυτή. Δεν το παρακάμπτω αυτή τη στιγμή για κάποιο άλλο λόγο, όλους μας απασχολεί πάρα οπλύ σοβαρά αυτό, αλλά προχωράμε τώρα».