GOSSIP

Χριστίνα Τσάφου: «Ο πατέρας μου δεν έλεγε ούτε το όνομά μου»

Χριστίνα Τσάφου: «Ο πατέρας μου δεν έλεγε ούτε το όνομά μου»

Η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι φέτος δεν δέχτηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Η Χριστίνα Τσάφου σε συνέντευξη που παραχώρησε στα social media, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που δεν θα ήθελε να συνεργαστεί αλλά και για τα παιδικά της χρόνια.

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει μια λίστα με ανθρώπους που δε θέλω να συνεργαστώ. Έχουν προστεθεί άτομα, δεν έχουν αφαιρεθεί» ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι φέτος δεν δέχτηκα καμία τηλεοπτική πρόταση.

«Έχω κάνει λάθη με τον γιο μου και έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Πρέπει να ξαναρχίσω. Αυτό που έχω καταλάβει από τη ψυχοθεραπεία είναι ότι πρέπει να συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Μόνο παράπονα έχω από τα παιδικά μου χρόνια. Δε μεγάλωσα με τη μητέρα μου κι αυτό ήταν αγκάθι για μένα. Στο Δημοτικό ήμουν το μόνο παιδί χωρισμένων γονιών. Ψυχολογικά με ενοχλούσε πάρα πολύ.

Ερχόταν η γιαγιά μου ή ο πατέρας μου να ενημερωθεί από το σχολείο, για όλα τα άλλα παιδιά ερχόντουσαν οι μαμάδες τους. Τώρα θα πας σε ένα σχολείο και θα δεις ελάχιστα παιδιά μη χωρισμένων γονιών. Αυτά που πέρναγα στο σχολείο δε τα έλεγα στους γονείς μου. Τι να πεις; Ποιος συζήταγε τότε;

Ο πατέρας μου δεν έλεγε σ’ αγαπώ. Ούτε το όνομά μου δεν έλεγε. Όταν με πρωτοείπε Χριστίνα στο τηλέφωνο, προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ήταν σκληρός» είπε η Χριστίνα Τσάφου.