GOSSIP

My style rocks: Ομαδική «επίθεση» στη Φωτεινή - «Μας κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μας»

My style rocks: Ομαδική «επίθεση» στη Φωτεινή - «Μας κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μας»

My style rocks: Κατηγορίες ότι έχει στυλίστα η Φωτεινή 

Η Φωτεινή δέχθηκε αρνητικά σχόλια στο «My Style Rocks», για τις στυλιστικές της επιλογές. Οι διαγωνιζόμενες βλέποντας τις αλλαγές στα τελευταία της λουκ, υποψιάζονται πως η παίκτρια δεν επιμελείται μόνη της τις εμφανίσεις της.

Αν και η ίδια αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς, δεν φάνηκε να πείθει τις συμπαίκτριές της. Η Ανδριάνα μάλιστα, τη βαθμολόγησε με 1 παρά το γεγονός ότι της άρεσε το λουκ της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού, την κατηγόρησε ξεκάθαρα πως έχει βρει στυλίστα.

«Δεν μπορώ να μπω στο θέατρο του παραλόγου και να επικροτώ λουκς που ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Μας κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μας, ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Λόγω του επαγγέλματός μου μου έρχονται πάρα πολλές πληροφορίες. Κι επίσης, λόγω του επαγγέλματός μου για να δηλώσω κάτι, πρέπει πρώτα να το εξακριβώσω και στην περίπτωσή σου το έχω κάνει ήδη», της είπε.

«Ξεκίνησε στην αρχή του διαγωνισμού με βοήθεια, στη συνέχεια δεν της άρεσε η βοήθεια, συνέχισε μόνη της και τώρα βρήκε άλλον», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Από τη μεριά του, ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε στις διαγωνιζόμενες πως δεν μπορούν να κατηγορούν τη Φωτεινή, χωρίς αποδείξεις.

«Εγώ τα καταλαβαίνω τα κορίτσια, όμως χωρίς αποδείξεις δεν αρχίζεις την επίθεση σε μία κοπέλα. Οι υπόνοιες δεν μπορούν να καταδικάσουν έναν άνθρωπο. Αν έχετε αποδείξεις ότι μία συμπαίκτριά σας δεν παίζει με τους κανόνες, πάτε στην παραγωγή και εξηγείτε τι συμβαίνει. Δεν κόβετε βαθμούς από ένα λουκ που είναι ωραίο», είπε ο κριτής.