GOSSIP

Νικολέττα Καρρά: Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω με τον εαυτό μου

Νικολέττα Καρρά: Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω με τον εαυτό μου

Η Νικολέττα Καρρά αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έχει κάνει

Η Νικολέττα Καρρά μίλησε σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στο περιοδικό Λοιπόν.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και αλλά και στο πως διατηρεί την καλλίγραμη εξωτερική της εμφάνιση.

«Έχω πάει σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό σταμάτησα λόγω κάποιων συνθηκών, καθώς δεν προλάβαινα. Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω μόνη με τον εαυτό μου, οπότε η ψυχολόγος μου απλά με είχε βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε κάποιες συνθήκες, είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.

Συνέχισε, προσθέτοντας: «Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου πάντως, τα βασικά τα ξέρω από μόνη μου, είμαι πολύ καλή και στην αυτοκριτική και στο να είμαι ειλικρινής με μένα. Και πολύ αυστηρή έχω υπάρξει. Γενικά κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και μόνη μου, οπότε η ψυχολόγος μου ήταν απλώς μια παρέα για εμένα, πολύ σημαντική όμως. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά μόνη μου».

Η Νικολέττα Καρρά αναφορικά με την εμφάνιση της εξήγησε πως προσέχει τον εαυτό της, πως συμφωνεί με τις παρεμβάσεις όπως μπότοξ αλλά πως δεν μπορεί να κάνει πολλά διότι επηρεάζει τη δουλειά της.

«Αιώνια νεότητα (γέλια); Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι. Προσέχω όσο μπορώ τα πολύ βασικά. Κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω λίγο το τι τρώω, αλλά μέχρι εκεί...

Είμαι υπέρ των παρεμβάσεων στο πρόσωπο, απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα γιατί στη δική μας δουλειά αλλάζει η έκφραση και αυτό είναι πάρα πολύ κακό».