GOSSIP

Ναταλία Γερμανού: Συναντάω κόσμο και μου λένε «σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο»

Ναταλία Γερμανού: Συναντάω κόσμο και μου λένε «σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο»

Με όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» για την τηλεόραση συμφώνησε η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στον «αέρα» του «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Η Ναταλία Γερμανού, σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται». Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ανέφερε πως στην τηλεόραση όλοι σχολιάζουν τις υπόλοιπες εκπομπές.

«Το πόσο συμφωνώ με τον κουμπάρο μου, δεν το διανοείσαι. Συναντάω κόσμο και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο εμάς των τηλεθεατών, διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθεστε και σχολιάζετε τι έκανε η άλλη εκπομπή, η άλλη εκπομπή σχολιάζει τι κάνετε εσείς, ο ένας απαντάει στον άλλον. Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;”

Κάνουν ολόκληρα θέματα και να τα στήνουν με σοβαρότητα, με αναλύσεις και να απαντάς στον άλλον… Δεν νομίζω ότι ασχολείται ο κόσμος. Βαριούνται οι άνθρωποι. Άκου και μένα…» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.