GOSSIP

Στάθης Αγγελόπουλος: Το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα, είμαι κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα

Στάθης Αγγελόπουλος: Το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα, είμαι κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα

Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν στα κρεβάτια τους, σχολίασε ο τραγουδιστής

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» εξέφρασε την εναντίωσή του ως προς την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την αντίδρασή του αν ο γιος του του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Αρχικά, για την τεκνοθεσία ανέφερε: «Το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κατά! Το να προχωρήσουμε και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά αλλά είναι ένα βήμα που μας το επιβάλλουνε. Να το κάνουμε με το έτσι θέλω. Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους. Τώρα υιοθεσία και να μεγαλώνουν παιδιά, το βλέπω λίγο περίεργο και λίγο μη φυσιολογικό. Το παιδί χρειάζεται τη μάνα και τον πατέρα. Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες».

Ενώ, για το πώς θα αντιδρούσε στο ενδεχόμενο ο γιος του να ήταν ομοφυλόφιλος, ο Στάθης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Πάνω από όλα είναι παιδιά μας και με τη συζήτηση όλα λύνονται. Φυσικά και θα στήριζα τις επιλογές του και θα ήμουν δίπλα του σε όλα! Θα συζητούσαμε τα πάντα για ό,τι χρειαζόταν».