GOSSIP

Baby boom στη σόουμπιζ: Οι διάσημες Ελληνίδες που ετοιμάζονται να γίνουν μανούλες

Baby boom στη σόουμπιζ: Οι διάσημες Ελληνίδες που ετοιμάζονται να γίνουν μανούλες

Ποιες Ελληνίδες της Showbiz ετοιμάζονται να μπούνε στο μαιευτήριο

Διάσημες Ελληνίδες μετρούν αντίστροφα για να φέρουν στον κόσμο το πρώτο ή δεύτερο παιδάκι τους. Μέσα από αναρτήσεις αποκάλυψαν στα social media πως σύντομα θα γίνουν μητέρες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Την ανακοίνωση έκαναν οι ίδιοι μέσα από ένα μεγάλο πάρτι που διοργάνωσαν.

Δείτε το απόσπασμα στο 2:51:

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα γίνει μητέρα έχοντας φτάσει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Έλενα Τσαγκρινού μετά την εξομολόγηση για την αποβολή που είχε, ανακοίνωσε τη νέα της εγκυμοσύνη μιλώντας ανοιχτά για το μωρό που περιμένει από τον σύντροφό της, Dj Stephan.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Πύρρο Δήμα. Η αθλήτρια δεν επιθυμεί να μιλά ανοιχτά για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο.

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όπως αποκάλυψε με μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Δύο εγκυμοσύνες «έσκασαν σαν βόμβα» στον χώρο της σόουμπιζ καθώς η τραγουδίστρια Ανδρομάχη αλλά και η Ιλάειρα Ζήση είναι εγκυμονούσες.

Συγκεκριμένα η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια καλλιτεχνών και ενώ οι φήμες ότι είναι μαζί κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν μόλις λιγες ημέρες πριν.

Οι δύο τραγουδιστές εκτός από τον έρωτά τους, έχουν κι άλλους λόγους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό συμβαίνει επειδή περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, η οποία διανύει σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.