GOSSIP

Χωρισμός Στράτου Τζώρτζογλου: Από τις δηλώσεις ευτυχίας και τον γάμο στο τέλος της σχέσης

Χωρισμός Στράτου Τζώρτζογλου: Από τις δηλώσεις ευτυχίας και τον γάμο στο τέλος της σχέσης

Παρά τις προ 5ετίας δηλώσεις για ευτυχία και αγνή αγάπη, το δρόμο του χωρισμού βαδίζουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα

Τι μέλλον έχουν στην εποχή μας οι κεραυνοβόλοι έρωτες;

Μετά και την περίπτωση του ζευγαριού Τζώρτζογλου-Μαριόλα, το οποίο κατά πως φαίνεται οδηγείται σε χωριστούς δρόμους ο προβληματισμός είναι διάχυτος στη showbiz και όχι μόνο.

Παρά τις προ 5ετίας δηλώσεις για ευτυχία και αγνή αγάπη, το δρόμο του χωρισμού βαδίζουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. Σύμφωνα με την «Espresso», το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους ύστερα από ένα θυελλώδες love story που είχε οδηγήσει το 2019 σε έναν γκράντε γάμο στα Χανιά. Η αιτία για το φινάλε στον γάμο τους δεν είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο αλλά η φθορά του χρόνου.

Οι πρώτοι τριγμοί στον γάμο τους έγιναν αισθητοί αμέσως μετά την επιστροφή του ζευγαριού από το ταξίδι τους στην Αμερική, το οποίο διήρκεσε έναν μήνα.

Τι ρόλο έπαιξε το...Instagram

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στράτος και η σύζυγός του Σοφία είχαν επισκεφτεί το Λος Άντζελες και αμέσως μετά τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ζει και σπουδάζει σκηνοθεσία και σενάριο ο γιος του, Αλκιβιάδης, που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από τον γάμο του με τη Μαρία Γεωργιάδου. Και παρότι ο Στράτος Τζώρτζογλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβαζε συνεχώς κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του Σοφία, οι οποίες παραμένουν στο προφίλ του, η Σοφία στον δικό της λογαριασμό δεν έκανε το ίδιο!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η σύζυγος του Τζώρτζογλου στον δικό της λογαριασμό έχει ελάχιστες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, και αυτές από πολύ παλιά. Επιπλέον, δεν αναρτά καμία νεότερη φωτογραφία. Όλα αυτά έχουν ήδη προκαλέσει εντύπωση σε όσους τους γνωρίζουν, αφού και οι δύο δεν έδειχναν σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο τους!

Ένα άλλο γεγονός το οποίο δηλώνει τη ρήξη στη σχέση τους -για την οποία πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος δηλώνουν ότι είναι οριστική και αμετάκλητη επειδή επήλθε η φθορά του χρόνου- είναι οι διαφορετικοί προορισμοί που επέλεξαν για τις δια-κοπές του Πάσχα. Εκείνος πέρασε τις γιορτές του Πάσχα στην Κρήτη με φίλους του -παρότι δεν έχει καμία σχέση με την Κρήτη, αφού κατάγεται από τον Κορυδαλλό, ενώ εκείνη έκανε Ανάσταση με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι να σκάσουν οι τριγμοί, Στράτος και Σοφία ήταν αυτοκόλλητοι. Δεν υπάρχει μάλιστα ζευγάρι που να έχει -περισσότερο από τους δύο- τόσο κοινή ζωή. Μαζί στις εξόδους, μαζί στη διασκέδαση, στα ταξίδια, όλο το εικοσιτετράωρο μαζί... Και ξαφνικά, χωρίς εμφανή λόγο και αιτία, και το σημαντικότερο χωρίς τρίτο πρόσωπο στη μέση, αποφασίζουν να χωρίσουν και να τινάξουν στον αέρα έναν θυελλώδη έρωτα!

Πώς ξεκίνησαν όλα

Και μιλάμε για έναν έρωτα που άρχισε όταν η Μαριόλα φλέρταρε τον Τζώρτζογλου στο καμαρίνι του θεάτρου όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, πριν από εφτά χρόνια.

Ακολούθησαν δύο χρόνια σφοδρής ερωτικής σχέσης και αμέσως μετά ολοκληρώθηκε το ειδύλλιο με έναν παραδοσιακό γάμο στην Κρήτη (παρότι κανένας από τους δύο δεν κατάγεται από το νησί αυτό) που συζητήθηκε. Αμέσως μετά τον γάμο μάλιστα ανοίχτηκε κοινή σελίδα-προφίλ των δυο τους στο διαδίκτυο με το όνομα: stratos_sofiamariola, στην οποία όμως -εκτός από την κεντρική φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται ο Στρατός και η Σοφία με κοστούμι και νυφικό, αντίστοιχα- δεν υπάρχει καμία άλλη ανάρτηση.

Οι δηλώσεις...που μείνανε δηλώσεις

Η Σοφία Μαριόλα προ ετών μιλούσε με τρυφερά λόγια για εκείνον, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε επίσης με τρυφερότητα για όσα αισθανόταν για την αγαπημένη του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Προσπαθώ καθημερινά να κάνω το καλύτερο σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Ο Στράτος δεν είναι δύσκολος ως σύντροφος, είναι ο ιδανικός. Είναι δοτικός. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι δίπλα του. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να βιώνεις τον έρωτα με τον άνθρωπο που έχεις ονειρευτεί», εξομολογήθηκε εκείνη.

Από την άλλη ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους πριν δύο χρόνια και πώς ένιωσε όταν την είδε. «Είχα πάει σε φιλανθρωπικό γκαλά και η Σοφία ήταν εκεί ως μοντέλο. Όταν την είδα ήταν σαν να με τύλιγε κάτι που δε μπορούσε να εκφραστεί με λόγια. Είναι αγνή, δεν γνωρίζει ότι είναι όμορφη, είναι σεμνός άνθρωπος. Έχει καλλιέργεια ψυχής, αγνότητα που δε μπορεί κανείς να τη διαφθείρει με την πάροδο του χρόνου. Όλο αυτό το πράγμα με τύλιξε. Με κέρδισε το ήθος της», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η Σοφία Μαριόλα εξήγησε πώς ένιωσε και εκείνη, όταν είδε για πρώτη φορά από κοντά τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Κατάλαβα ότι κάτι θα συμβεί. Τον γνώριζα ως ηθοποιό. Μου άρεσε και ως άντρας, αλλά από κοντά δεν επεδίωξα και κάτι. Με την επικοινωνία μας κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται μέσα μου», είπε, ενώ παραδέχτηκε ότι την περίοδο εκείνη ήταν σε μία φάση που προτιμούσε να κάθεται για μεγάλο διάστημα στο σπίτι.

Αλλά και ο ηθοποιός την περίοδο της γνωριμίας τους βρισκόταν σε ανάλογη φάση. «Μετά το ενεργειακό σοκ, μου άρεσε πολύ ως γυναίκα. Προσπάθησα να την προσεγγίσω με όρους που έθεσα στον εαυτό μου. Ήταν μία φάση της ζωής μου που δεν ήθελα να κάνω σχέση. Ήθελα μόνο μία ιδανική σύντροφο και δεν θα έκανα καμία έκπτωση σε αυτό. Είπα αν είναι να έρθει, να έρθει μόνο αυτό. Αλλιώς τέλος, το είχα ορκιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σχέση τους είπε μεταξύ άλλων: «Δεν φανταζόμουν την εξέλιξη που θα είχε. Έμενα Αμερική κι εκείνη Θεσσαλονίκη. Στην αρχή μιλούσαμε. Είχαμε μία δυνατή επικοινωνία σε εγκεφαλικό επίπεδο».

Σχετικές ειδήσεις