GOSSIP

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Χώρισε ένα χρόνο μετά τον γάμο του!

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Χώρισε ένα χρόνο μετά τον γάμο του!

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης παντρευόταν την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, και την ίδια ημέρα βάφτιζαν και τον έξι μηνών –τότε- γιο τους.

Πριν από λίγες ημέρες, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» η είδηση του χωρισμού τους.

Ο πρωταθλητής του tae kwon do λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου ήταν και ο πρώτος αθλητής που εισήλθε στο στάδιο κρατώντας την ελληνική σημαία, άλλαζε το προφίλ του στο Facebook που προσδιόριζε την οικογενειακή του κατάσταση και λίγες ημέρες μετά «κατέβασε» τη σελίδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», οι φήμες που θέλουν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους, δεν ευσταθούν και το ζευγάρι χωρίζει με πολιτισμένο τρόπο.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και πρώην αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να είναι κοντά στην προσπάθεια του συζύγου της και είχε αναρτήσει στο Facebook λόγια αγάπης και θαυμασμού για εκείνον.

«Η τρίχα κάγκελο και τα δάκρυα ποτάμι... Εκατομμύρια μάτια πάνω σου και εσύ, πρώτος, με τη σημαία μας ψηλά. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι έστω και μισή Ελληνίδα...» έγραφε στην κατάσταση της...