GOSSIP

Δήμητρα Ματσούκα: Μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτά της, Γιάννη Φιξ!

Δήμητρα Ματσούκα: Μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτά της, Γιάννη Φιξ!

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για πρώτη φορά μετά το θυελλώδες καλοκαίρι που πέρασε... Ένας χωρισμός, λίγο πριν τον φημολογούμενο γάμο και μια νέα ιστορία αγάπης, με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιξ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ανέφερε τα παρακάτω:

Η προσωπική της ζωή και οι «πρώην»

«Όταν μιλάω για την προσωπικά μου είμαι πάντα τηλεγραφική, για αυτό και θα σου πω ότι στην προσωπική μου ζωή είμαι μια χαρά.», δηλώνει για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ, ενώ για τους «πρώην» της λέει: "Με όποιον έχω υπάρξει για καιρό στη ζωή μου αισθάνομαι μόνο εκτίμηση."

Η ηθοποιός διαψεύδει την είδηση ότι πήγαινε για γάμο με τον Φώτη Βαλλάτο, ενώ στο ερώτημα αν σκέφτεται το γάμο απαντά: «Όχι, νιώθω ακόμα πολύ μικρή για γάμο και παιδί.»

Η Δήμητρα και η τηλεόραση

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με την τηλεόραση. «Ποτέ δεν άνηκα στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που παρακολουθούσαν ανελλιπώς κάποια σειρά, ελληνική ή ξένη. Κατά καιρούς μου άρεσαν δουλειές όπως το «Το Νησί», πιο παλιά είχα ξεχωρίσει το «Σ'αγαπώ, μ' αγαπάς», αλλά μέχρι εκεί. Βαριέμαι τις περισσότερες από τις ελληνικές σειρές, δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από αυτές της Τουρκίας. Από την άλλη, όμως, στενοχωριέμαι που δεν υπάρχουν, διότι πολύς κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του», είπε.

Οι πολυτέλειες που δεν έχει ανάγκη και οι «μπανάλ» φωτογραφήσεις

Η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει πως τα τελευταία δέκα χρόνια οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο, τονίζοντας πως μπορεί να αντισταθεί στις πολυτέλειες. Όταν η συζήτηση φτάνει στις sexy φωτογραφήσεις που έχει κάνει και αν έχει μετανιώσει, η Δήμητρα Ματσούκα απαντά... «Θεωρούσα ότι το κόνσεπτ μιας φωτογράφησης είναι σαν ένα μικρό γύρισμα. Ωστόσο, το κόνσεπτ στα ελληνικά περιοδικά έβγαινε στο τέλος πάντα πειραγμένο και μπανάλ, κάτι που με έφερνε σε αμηχανία. Όταν κατάλαβα ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, σταμάτησα τις φωτογραφήσεις».