Μενεγάκη-Λάτσιος: Διασκέδασαν στο ίδιο club!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο, όμως έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις...

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο, όμως έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζομένου σε γνωστό club-restaurant στο Κεφαλάρι οι δυο τους έχουν συναντηθεί στο συγκεκριμένο μαγαζί, η μια συνάντηση έγινε το περασμένο Δεκέμβριο και η άλλη μέσα Ιανουαρίου. «Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε και τις δυο φορές με τον Μάκη Παντζόπουλο και λίγους φίλους τους.

Ήταν casual ντυμένη και εμφανίστηκε με τον σύντροφό της και την παρέα τους λίγο μετά τις δώδεκα. Προτίμησαν να καθίσουν στο ισόγειο που έχει έντονη μουσική και finger food. Δεν άφησε ούτε λεπτό το χέρι του καλού της και καθώς η ώρα περνούσε καθόταν αγκαλιά και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και σηκώθηκαν και χόρεψαν. Το ίδιο βράδυ βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη δική της φιλική παρέα και έμεινε στο χώρο μαζί με την Ελένη. Βέβαια η κουμπάρα μίλησε και με τους δυο δείχνοντας ότι δεν έχουν διαταραχθεί καθόλου οι σχέσεις της μαζί τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος προτίμησε να καθίσει στον επάνω όροφο που έχει πιο χαλαρή μουσική και gourmet menu. Το ένα βράδυ ήρθε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το δεύτερο με τον Κανάκη», είπε ο εργαζόμενος του μαγαζιού σύμφωνα με το People.

Πηγή: gossip-tv.gr