Ο Javier Bardem παρουσιαστής τη βραδιά των Όσκαρ

Ο διάσημος ηθοποιός και υποψήφιος για το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού θα παρουσιάσει ένα από τα βραβεία...

Ο διάσημος ηθοποιός και υποψήφιος για το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού θα παρουσιάσει ένα από τα βραβεία της βραδιάς μαζί με το συνάδελφό του Matthew McConaughey.

Ο Javier Bardem και ο Matthew McConaughey προστέθηκαν και αυτοί στην επίσημη λίστα παρουσιαστών των Όσκαρ. Οι δύο γοητευτικοί ηθοποιοί μαζί με τη βρετανίδα ηθοποιό Helen Mirren θα παρουσιάσουν ένα από τα βραβεία της 83ης Απονομής των Όσκαρ που λαμβάνει χώρα στο Hollywood Kodak Theatre στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Javier Bardem, ο οποίος έχει βραβευθεί ήδη με Όσκαρ το 2007, είναι υποψήφιος και φέτος στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία «Biutiful». Ο ισπανος ηθοποίος παντρεμένος με την Penélope Cruz πρόσφατα έγινε και μπαμπάς οπότε η επαγγελματική επιτυχία του μοιάζει να συμπορεύεται με την οικογενειακή.

Ο συμπαρουσιαστής του Matthew McConaughey, βετεράνος των ρομαντικών κομεντί με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις ταινίες «Ghosts Of Girlfriends Past», «Failure To Launch» και «How To Lose A Guy In Ten Days» θα βρίσκεται σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες με την νέα του ταινία «The Lincoln Lawyer».

πηγή: queen.gr