Πού είδαμε τους επώνυμους την εβδομάδα που μας πέρασε;

Τι βδομάδα κι αυτή! Γεμάτη εμφανίσεις και κοσμικές εξόδους γιατί μπορεί να ξεκίνησε η σαρακοστή, αλλά οι επώνυμοι δεν σταματούν...

Τι βδομάδα κι αυτή! Γεμάτη εμφανίσεις και κοσμικές εξόδους γιατί μπορεί να ξεκίνησε η σαρακοστή, αλλά οι επώνυμοι δεν σταματούν ποτέ τις «αμαρτίες» τους! Ξεκινάμε λοιπόν από δύο σέξι κι εντυπωσιακά κορίτσια, την Νικόλ και την Αντιγόνη Ψυχράμη που σαν καλά φιλαράκια απόλαυσαν μια βραδιά στον έτερο συνάδελφο Γιώργο Ντούρο. Το επόμενο μας βήμα είναι στο «Σκυλάδικο VIP», όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Μάξιμος. Εκεί βρέθηκαν ο Διονύσης Μακρής παρέα με τον Θάνο Τζάνη. Τα δυο αγόρια όχι μόνο έδωσαν το παρών, αλλά πήραν και το μικρόφωνο!
Στην μουσική σκηνή, όπου εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης, βρέθηκαν οι καλές φίλες Βίκυ Γεροθόδωρου και Μαρία Ιακώβου. Επόμενη στάση; Μια βόλτα από τον Γιώργο Τσαλίκη και ποια εντοπίσαμε εκεί; Την Miss Hellas Μαντώ Γαστεράτου. Τα γενέθλιας της, που συμπίπτουν με την ημέρα της γυναίκας γιόρτασε λοιπόν στο Caramela με λίγους και καλούς φίλους. Όλοι μαζί της τραγούδησαν τα χρόνια πολλά και της ευχήθηκαν.
Στο ίδιο κέντρο όμως διασκέδασε ο Λάκης Γαβαλάς με την παρέα του. Δεν θέλησε να καθίσει στα μπροστινά τραπέζια του μαγαζιού προφανώς για να μην προκαλέσει, μετά και τα τελευταία προβλήματα που είχε. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας διασκέδασε πάρα πολύ, μέχρι που χόρεψε μπροστά στο τραπέζι του, επιβεβαιώνοντας μας ότι τα προβλήματα είναι για τους δυνατούς.

Πηγή: gossip-tv