GOSSIP

Πρωτότυπα ξυπνητήρια που σε υποχρεώνουν… να σηκωθείς αμέσως (pics)

Πρωτότυπα ξυπνητήρια που σε υποχρεώνουν… να σηκωθείς αμέσως (pics)

Η πιο δύσκολη ώρα της ημέρας είναι το ξεκίνημα…

Το πρωινό σήκωμα αποτελεί για πολλούς μία βάρβαρη υπόθεση. Κάποιοι μάλιστα, μετά το πρώτο χτύπημα του ξυπνητηριού απλά το κλείνουν και «βυθίζονται» και πάλι στον ύπνο.
Υπάρχουν όμως κάποια ξυπνητήρια που δεν το βάζουν κάτω μέχρι να σηκωθεί ο άλλος από το κρεβάτι.

Το ιπτάμενο ξυπνητήρι: Όταν το κλείνεις εκείνο πετάει. Για να το σταματήσει κανείς πρέπει να σηκωθεί και το πιάσει στον αέρα…

Το κινούμενο ξυπνητήρι: Μετά το πρώτο χτύπημα εκείνο αρχίζει να κινείται έντονα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται πρωί – πρωί να παίξετε με το ξυπνητήρι το παιχνίδι του κρυφτού, καθώς αλλάζει συνεχώς πορεία και «τρυπώνει» σε απίθανα μέρη.

Το ξυπνητήρι – μάνα: Πρόκειται για ένα ξυπνητήρι που όταν αρχίζει να χτυπά «γεννά» ταυτόχρονα και αβγά. Για να κλείσει μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να ξαναμπούν μέσα τα αβγά!

Το ξυπνητήρι λέιζερ: Για να το κλείσει κανείς πρέπει με ένα κοντρόλ να στοχεύσει στο κέντρο του στόχου. Όπως καταλαβαίνετε απαιτεί ανοιχτά μάτια και καθαρό μυαλό…

Το ξυπνητήρι παζλ: Το μόνο που χρειάζεται είναι βάλει κανείς το σωστό κομμάτι παζλ στη θέση του.

Το ξυπνητήρι «θα σε πνίξω»: Για όσους δεν ξυπνούν εύκολα και εκνευρίζονται με τον ήχο του ξυπνητηριού θα γίνει το αγαπημένο τους αντικείμενο.

Για να κλείσει πρέπει να το πνίξεις και να το ταρακουνάς μέχρι να σταματήσει. Έτσι θα έχεις ξυπνήσει για τα καλά και θα έχεις συγχρόνως εκτονωθεί.