GOSSIP

Καταδικάστηκε η γυναίκα που παρενοχλούσε τον Άλεκ Μπόλντουιν

Καταδικάστηκε η γυναίκα που παρενοχλούσε τον Άλεκ Μπόλντουιν

Μία καναδή επίδοξη ηθοποιός καταδικάστηκε σε 210 ημέρες φυλάκιση, με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε τον Άλεκ Μπόλντουιν και την σύζυγό του.


Ο δικαστής Ρόμπερτ Μάντελμπαουμ έκρινε την Ζενεβιέβ Σαμπουρέν, 41 ετών, ένοχη για παρενόχληση του αμερικανού ηθοποιού και της συζύγου του Χιλάρια. Η Σαμπουρέν τέθηκε υπό κράτηση για προσβολή δικαστηρίου ύστερα από το ξέσπασμά της στη δίκη της που διεξήχθη σε ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν.

Στην κατάθεσή του την Τρίτη, ο 55χρονος Μπόλντουιν δάκρυσε όταν περιέγραψε στο δικαστήριο πως η κατηγορούμενη από το Μόντρεαλ κατέφθασε αναπάντεχα στο σπίτι του την ημέρα του γάμου του με αποτέλεσμα να αμαυρώσει την εκδήλωση.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε ποτέ δεσμό με την Σαμπουρέν. Η σύζυγός του, η οποία τον περασμένο Αύγουστο, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, κατέθεσε ότι η Σαμπουρέν την παρενοχλούσε συστηματικά μέσω Twitter.

Μάλιστα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα από τα μηνύματα που έλαβε από την Σαμπουρέν, στο οποίο η κατηγορούμενη έγραψε στην Χιλάρια ότι θα αποβάλει.