GOSSIP

Αθηνά Θεοδωρίδου: Τα πάντα για μένα ο Πάνος Καλίδης–Του χρωστάω πολλά

Αθηνά Θεοδωρίδου: Τα πάντα για μένα ο Πάνος Καλίδης–Του χρωστάω πολλά

Η 23χρονη μουσικός που κατάγεται από την Δράμα, αναστατώνει τη νυχτερινή Αθήνα με το τουμπερλέκι της και αποκαλύπτει μυστικά και στόχους στο newsbomb.gr.

Επιμέλεια: Κατσαρός Λάμπρος

Η Αθηνά γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1991 στην γραφική Δράμα. Από μικρή με ότι καταπιανόταν έδινε όλη την ενέργειά της.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει έπαιξε ποδόσφαιρο για 4 χρόνια στην Εθνική Νεανίδων και για μία πενταετία στην γυναικεία ομάδα της Δράμας. Από τα 13 της περίπου χρόνια τα ανατολίτικα ακούσματα (κυρίως αραβικά και τούρκικα) την συντρόφευαν στην καθημερινότητά της.

«Η μουσική είναι η ζωή μου» μας λέει η Αθηνά με ένα γλυκό χαμόγελο. Και συμπληρώνει «Από μικρή έπαιζα διάφορα όργανα, όχι μόνο τουμπερλέκι. Αν σου πω πως έμαθα να παίζω μουσικά όργανα και κυρίως τουμπερλέκι θα γελάσεις. Από το youtube. Είμαι αυτοδίδακτη».

«Για μένα ο Πάνος είναι τα πάντα»

Το όνομά της το… έχτισε στη Βέροια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο «Μορφές». Όμως ο Πάνος Καλλίδης ήταν αυτός που κυριολεκτικά την πήρε από το χέρι και την γνώρισε στη νυχτερινή Αθήνα. Η συνεργασία τους έχει ξεκινήσει από το 2009. «Ο Πάνος Καλίδης είναι τα πάντα για μένα. Είναι η οικογένειά μου εδώ. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα. Του χρωστάω πολλά.» λέει η Αθηνά ενώ αποκαλύπτει πως την πρώτη ημέρα που ήρθε πλέον να εγκατασταθεί μόνιμα και να εργαστεί στην Αθήνα, ο Πάνος Καλίδης ήταν αυτός που την κράτησε από το να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, καθώς ένοιωθε «ξένη» στην πόλη.

Τα μελλοντικά της σχέδια

«Αγαπώ τον Νίκο Βέρτη και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Άλλωστε η μουσική μας είναι κοινή» απαντά η Αθηνά σε ερώτηση για το ποια θα ήθελε να είναι η επόμενη συνεργασία της. Όσον αφορά τα βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα μελλοντικά της σχέδια, η Αθηνά είναι σαφής: «Το καλοκαίρι ξεκινώ περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με κάποια επιχειρηματικά σχέδια που έχω στο μυαλό μου ή να επιστρέψω σε αυτό που έχω σπουδάσει και να εκτελέσω το επάγγελμα της αεροσυνοδού».

Η Αθηνά ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο καλλιτεχνικό σχήμα που συμμετείχαν οι Πάνος Καλίδης, Χρήστος Χολίδης, Χρύσπα και Κατερίνα Στικούδη.