Μουντιάλ 2014: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Τσαλίκη και το μήνυμα του για την Εθνική (pic)

Newsbomb

Ο Γιώργος Τσαλίκης φανερά ενθουσιασμένος και συγκινημένος μετά τη νίκη «γαλανόλευκης», έστειλε το δικό του μήνυμα

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής βρέθηκε στην Κομοτηνή για συναυλία, που συνδυάστηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας με 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας και ένα σχόλιο, για το πως ένιωσε χθες βράδυ με την επιτυχία της εθνικής μας ομάδας...

«Μια θάλασσα ο κόσμος χτες το βράδυ ... Μια θάλασσα που πήγαινε και πήγαινε.. Κοίταζαν τα μάτια μου την εικόνα και μου θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση πριν από 20 χρόνια σε σκηνοθεσία Μπιρσίμ.. Ένας ουρανός που άστραφτε όλη νύχτα και δεν έριξε σταγόνα σα να μην ήθελε να χαλάσει αυτή τη χαρά των παιδιών .. Ξεκίνησε ο αγώνας λέω στα παιδιά .. Να το διαλύσουμε σιγά σιγά ? Οοοοχι.. Λίγο ακόμα .. Όκ τους λέω Πάμε δυνατά και δώστε ένα χειροκρότημα και κάντε μια θετική σκέψη όλοι για τα άλλα παιδιά .. Στη χώρα του καφέ και του Πελέ που δίνανε τη μάχη ... Δεν έφυγε ούτε ένας.. Λες και ξέρανε ότι ζούμε ένα τέλειο σενάριο ., Λέω καληνύχτα .. Αρχίζει να βρέχει απότομα .. Λες και περίμενε .. Μπαίνω στη "φάρμα" (έτσι λένε το υπέροχο εστιατόριο που πήγαμε μετά ), κάθομαι .. Μετά απο 3 λεπτά το Πρώτο μας γκολ ! Ούρλιαξα από Χαρά ! Λέω και η Εθνική μας περίμενε να απολαύσουμε ..! Στο 74 απογοήτευση .. Αγωνία ... Λέω κοιτάξτε στο 90 θα το βάλουμε .. 3 δοκάρια , 3 καρέκλες κάτω κάθε φορά .. Και στο 90 έγινε ! Αυτό που έκανε την Ελλάδα για μερικά δευτερόλεπτα να κρατήσει την ανάσα της και μετά αυτή η ανάσα να γίνει ένας ξέφρενος πανηγυρισμός! Η Ελλάδα μας στους 16 του Μουντιάλ ..!! Σε μια χώρα που χρειάζεται όσο ποτέ μια ευκαιρία για γιορτή , εχθές για λίγα λεπτά ξεχάστηκε .. Από μια μπάλα .. Τόσο απλά και μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν ένα λαό χαρούμενο .. Λίγη περισσότερη χαρά την αξίζουν όλοι οι Έλληνες .. Και αφού δεν μπορούν να τους τη δώσουν κάποιοι άλλοι, ας την "κλέβουν" από πράγματα φαινομενικά όχι τόσο σημαντικά για τη Ζωή τους .. Άλλα τόσο σπουδαία για τη ψυχολογία τους .. Ένα μαγικό βράδυ στην Κομοτηνή .. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο Σ ευχαριστούμε Εθνική .. -καλημέρα σε όλους με αυτό το μικρό πρωινό χρονογράφημα..».

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω...

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Ο δρόμος για το «όνειρο» (photos)

Μουντιάλ 2014: Δεν ήταν πέναλτι στον Σαμαρά; Για δείτε κι αυτό! (vid)

Μουντιάλ 2014: Υποδοχή ηρώων στους διεθνείς! (video)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved