Η Sofia Vergara πήρε το ok της πεθεράς της

Ξανθίππη Γιαννάκου

Η sexy πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς Modern Family, δεν χρειάζεται να φοβάται για το αν τη... θάβει η μέλλουσα πεθερά της πίσω από την πλάτη της ή αν παρακαλά να χωρίσει το γιόκα της!

Η Susan, μητέρα του Joe Manganiello με τον οποίο η Sofia Vergara έχει δεσμό εδώ και έξι μήνες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νύφη της, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως «έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Η Σοφία δεν έχει καμία επιτήδευση. Είναι πάρα πολύ ευγενική με όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Μάλιστα, φήμες θέλουν να είναι η Susan αυτή που ενθάρρυνε τον Joe να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τα περασμένα Χριστούγεννα καθώς βρίσκει πολύ θετικό το ότι η Κολομβιανή ηθοποιός είναι μια γυναίκα με άποψη και ισχυρή προσωπικότητα.


Η μαμά Magnaniello σχολίασε τη 42χρονη ηθοποιό σε ένα αφιέρωμα που ετοίμασε τηλεοπτικό δίκτυο για το γιο της, τον οποίο έχουμε δει σε ταινίες όπως τα Magic Mike, Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος, Spiderman 3 και τις τηλεοπτικές σειρές True Blood, How I met your mother και One tree hill.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved