«Βουίζει» η Μύκονος για τον γάμο των 5 εκατ. ευρώ (pics+vid)

Newsbomb

Απόψε το μεγάλο γαμήλιο πάρτι – Στο νησί των Κυκλάδων οι «άγγελοι» της Victoria΄s Secret

Κεντρικό θέμα στο «νησί των ανέμων» αλλά και στην κοσμική Αθήνα αποτελεί ο χλιδάτος γάμος του Ελληνοαιγύπτιου κροίσου, Καρίμ Ελ Σιάτι με το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret Ανα Μπεατρίς Μπάρος.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Μυκόνου.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, ωστόσο η κάμερα του Mykonos Live Tv, κατάφερε να πλησιάσει στο δημαρχείο και να εξασφαλίσει πλάνα από τον γάμο που αναμένεται να στοιχίσει 5 εκατ. ευρώ.

Το λαμπερό ζευγάρι αφού έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπήκαν στο πολυτελές τζιπ που τους περίμενε.

Απόψε το βράδυ, έχει προγραμματιστεί η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού, στην πιο απομακρυσμένη οργανωμένη παραλία του νησιού, 13 χλμ. νότια της Χώρας, τη Λιά.

Μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα, στήθηκαν στην πανέμορφη παραλία του νησιού, κατασκευές- μεγαθήρια, εξέδρες συναυλιών, παραμυθένια σκηνικά αλλά και μία μεταλλική περίφραξη ύψους άνω των δυο μέτρων μέσα στην άμμο, που θα εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Διάσημοι dj's και τραγουδιστές από όλο τον κόσμο θα αναλάβουν να κρατήσουν τη διάθεση στα ύψη.

Οι εκδηλώσεις ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί, καθώς το βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσει νέο πάρτι.

Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις μέρες δύο καυτοί άγγελοι της Victoria's Secret. Η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima έχουν έρθει στο νησί των ανέμων, καθώς δεν μπορούσαν να λείπουν από τη χαρά της καλής τους φίλης τους.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved