Τους κάνει πλάκα η I.Thomas!

Newsbomb

Η Imogen Thomas εμφανίστηκε χθες στους δρόμους του Λονδίνου, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Το αγόρι σου σε χαιρετά».

Η Imogen Thomas που παλιότερα είχε αναδειχθεί «Μις Ουαλία» εμφανίστηκε χθες στους δρόμους του Λονδίνου, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Το αγόρι σου σε χαιρετά», μότο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως σε δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν ως την «πέτρα του σκανδάλου» και μια από τις βασικές αιτίες που σπιλώθηκε το όνομα του άλλοτε «πρότυπου οικογενειάρχη» στη Βρετανία.

Ο λόγος για το πολύπειρο ποδοσφαιριστή της Μαν. Γιουν. Ράϊαν Γκιγκς, το σκάνδαλο με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του οποίου προκάλεσε αναστάτωση στην κοινή γνώμη της Γηραιάς Αλβιώνας πριν από λίγους μήνες.

Τότε ήταν που το 28χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια εν μέσω σκληρής κριτικής –ακόμα και απειλών από ένθερμους οπαδούς της Μαν. Γιουν.- ήθελε να κάνει τα πάντα προκειμένου να «κρύψει» αυτό το θέμα. Ωστόσο, από τότε πέρασε αρκετός καιρός και πλέον φαίνεται ότι η Thomas προχωρά δυναμικά μπροστά έχοντας αφήσει οριστικά στο παρελθόν αυτές τις άσχημες εικόνες.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved