GOSSIP

Απαρνήθηκε τα ψηλοτάκουνα η Βικτόρια

Απαρνήθηκε τα ψηλοτάκουνα η Βικτόρια
Δύσκολες ώρες περνά η Βικτόρια Μπέκαμ, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 37χρονη σταρ κατά τη...

Δύσκολες ώρες περνά η Βικτόρια Μπέκαμ, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 37χρονη σταρ κατά τη διάρκεια της γέννας έπαθε δισκοπάθειαμε αποτέλεσμα να υποφέρει από έντονους πόνους στη μέση, να δυσκολεύεται στο περπάτημα και να απαγορεύεται, φυσικά, να σηκώσει οποιοδήποτε βάρος.


Η Βικτόρια δε μπορεί ούτε να κρατήσει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα στη μέση της είχε εμφανιστεί εδώ και καιρό και επιδεινώθηκε με την εγκυμοσύνη και την τέταρτη γέννα.


Μάλιστα, το πρώην Spice Girl έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τη γέννα, στο Χόλυγουντ και αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι ότι η Βικτόρια δεν φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Οι φίλοι της ισχυρίζονται ότι το γεγονός ότι η Βικτόρια φορούσε παπούτσια με τακούνι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι πιθανόν να επιδείνωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση της.