GOSSIP

Αποκάλυψη! Ποιος παίκτης του Survivor ήταν ζευγάρι με παίκτρια του The Voice

Αποκάλυψη! Ποιος παίκτης του Survivor ήταν ζευγάρι με παίκτρια του The Voice

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη!

Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» συντροφεύουν τα βράδια μας εδώ και ένα μήνα, με το παιχνίδι επιβίωσης να σημειώνει «τρελά» νούμερα. Όπως είναι φυσικό, οι αποκαλύψεις για τη ζωή των παικτών εκτός παιχνιδιού τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά τις φωτογραφίες της Ελένης Δάρρα (αποχώρησε την Πέμπτη (16/03) από το παιχνίδι) που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, ήρθε η σειρά του «τρελού» Κύπριου, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Ο 30χρονος Κύπριος, που είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων, είχε εργαστεί στο παρελθόν και ως μοντέλο.

Οι «καυτές» φωτογραφίες του έγιναν viral και αναστάτωσαν τον γυναικείο πληθυσμό. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε στο «φως» μία ακόμα αποκάλυψη για τον «Μαχητή», από την εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, του Alpha Κύπρου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Μάριος υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με δύο εστεμμένες των κυπριακών καλλιστείων, μία εκ των οποίων ήταν η Σταρ Κύπρος του 2014, Ιωάννα Γιαννακού.

giannakou voice 768x432

Από πού την γνωρίζουν όμως; Την Ιωνάννα την είδαμε στο φετινό κύκλο του The Voice, να μπαίνει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, αλλά να αποχωρεί μετά τη φάση των knockouts!

Σχετικές ειδήσεις