Απίστευτο! Ο Γουίλ Σμίθ μαζεύει τα σκουπίδια στους Αντίπαξους

Newsbomb

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ κάνει μαζί με την οικογένεια τις διακοπές τους στην Ελλάδα με το υπερπολυτελές σκάφος του.Ωστόσο, αντικρίζοντας τη γνωστή για εμάς εικόνα με τα σκουπίδια να «κυριαρχούν» στις παραλίες μας, αποφάσισε να λάβει δράση...

Έπειτα από πρωτοβουλία της 16χρονης κόρης του Γουίλο και μαζί με τη γυναίκα του, επίσης ηθοποιό Τζάντα Πίνκετ-Σμιθ και άλλους τέσσερις φίλους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Αφιέρωσαν μία ολόκληρη ημέρα και μάζεψαν τα σκουπίδια από τις τρεις παραλίες στους Αντιπαξούς.

Το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψουν 22 μαύρες σακούλες σκουπιδιών από τις συγκεκριμένες παραλίες. Η 16χρονη Γουίλο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram (κάνοντας μας και τη σχετική…διαφήμιση) την οποία συνόδευσε με το ακόλουθο κείμενο.

«Οντας μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους.

Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής»

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved