GOSSIP

Kim Kardashian: Θέλει να δώσει 113.000 δολάρια σε παρένθετη μητέρα για να κάνει τρίτο παιδί

Kim Kardashian: Θέλει να δώσει 113.000 δολάρια σε παρένθετη μητέρα για να κάνει τρίτο παιδί

Η γνωστή τηλεπερσόνα πριν μερικές εβδομάδες εξέφρασε την επιθυμία της σε τηλεοπτική εκπομπή να αποκτήσει και τρίτο παιδί, λέγοντας πώς έχει ζητήσει από τις αδερφές της Kourtney και Khloe να γίνουν παρένθετες μητέρες.

Η Kim επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τρίτο παιδί, με τον σύζυγό της, Kanye West αλλά τελικά οι αδερφές της δεν θα έχουν συμμετοχή σε αυτό! Όπως είπε χαρακτηριστικά η τηλεστάρ «δεν εγκαταλείπω το όνειρο ενός τρίτου παιδιού. Όπως θα δείτε και στο ριάλιτι έχω ζητήσει από τις αδερφές μου Kourtney και Khloe να με βοηθήσουν. Τις έχω παρακαλέσει να γίνουν παρένθετες μητέρες για μένα».

κιμ

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν ήδη προσλάβει παρένθετη μητέρα, την οποία θα την πληρώσουν με το ποσό των 113.000 δολαρίων, ώστε να τους φέρει στον κόσμο το τρίτο τους μωρό. Μάλιστα, αν η γυναίκα κυοφορήσει παραπάνω από ένα παιδί, θα παίρνει για το καθένα συν 5.000 δολάρια, δηλαδή άλλα 5.000 για δίδυμα, 10.000 για τρίδυμα και πάει λέγοντας.

Φυσικά, οι γονείς έβαλαν και μερικούς όρους στην παρένθετη μητέρα, όπως ότι δεν πρέπει να καπνίζει, να πίνει αλκόολ, να κάνει ναρκωτικά και να... απέχει από το σεξ μέχρι τον τοκετό. Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι ήδη μητέρα δυο παιδιών, της North και του Saint. Η Kim όμως, δυσκολεύεται να αποκτήσει τρίτο παιδί, καθώς πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι αν μείνει έγκυος, μπορεί να χάσει την ζωή της.