GOSSIP

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι «ψάχνει»... διάδοχο!

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι «ψάχνει»... διάδοχο!

Ο ιδρυτής του ομώνυμου οίκου μόδας, δήλωσε ότι ο διάδοχος που θα ορίσει για να ενισχύσει την εικόνα της εταιρίας του δεν θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά Ιταλός...

Ο 83χρονος σχεδιαστής μόδας που έχει ακόμη τα ηνία του δεύτερου μεγαλύτερου οίκου μόδας της Ιταλίας δεν έχει πει ακόμη ξεκάθαρα ποιος θα ήθελε να τον διαδεχτεί, όταν συνταξιοδοτηθεί. Σε μια πρώτη κίνηση με στόχο την αντιμετώπιση των θεμάτων διαδοχής, ο Αρμάνι θεμελίωσε πέρυσι ένα ίδρυμα που φέρει το όνομά του για να διασφαλίσει το μέλλον του ομίλου. Οι ανιψιές του Ρομπέρτα και Σιλβάνα εργάζονται στον όμιλο ενώ ο ξάδελφός τους, Αντρέα Καμεράνα, έφυγε πρόσφατα αλλά παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ο Ντελ΄Ορκο διευθύνει τα ανδρικά τμήματα και μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος.

ΑΡΜΑΝΙ

«Ωστόσο, στον κόσμο που ζούμε ένας διάδοχος είναι σημαντικός γιατί πρέπει να είναι κάποιος αναγνωρίσιμος, πρέπει να παρίσταται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να φωτογραφίζεται», πρόσθεσε. Υπήρχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας που δεν ήθελαν να ορίσουν κανένα διάδοχο. Όμως αναζητώντας κάποιον «πιο νέο και πιο φρέσκο», είναι καλύτερα, είπε. Ο Αρμάνι ερωτήθηκε στο Λονδίνο όπου η Emporio Armani επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας της βρετανικής πρωτεύουσας έπειτα από απουσία 11 ετών. Επιλέγοντας τον σπηλαιώδη χώρο του Tobacco Dock στο ανατολικό Λονδίνο, μακριά από το κέντρο, ο Αρμάνι παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή της νεότερης εταιρίας του ομίλου του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018, με μοντέλα που φορούσαν δημιουργίες σε φαρδιές γραμμές και παστέλ χρώματα.

Σχετικές ειδήσεις