GOSSIP

Ο John Bon Jovi στην κουζίνα

Ο John Bon Jovi στην κουζίνα

Εστιάτορας, αλλά χωρίς να εγκαταλείψει την μουσική του, αποφάσισε να γίνει ο διάσημος τραγουδιστής και «sex symbol» John Bon Jovi, ο οποίος άνοιξε ένα πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο στο Νιου Τζέρσι.


Το «JBJ Soul Kitchen», όπως ονομάστηκε, άνοιξε την Τετάρτη στο Ρεντ Μπανκ στο Νιου Τζέρσι, όπου παρέλασαν πολλά διάσημα πρόσωπα. Προς έκπληξη των πελατών, το συγκεκριμένο εστιατόριο πρωτοτυπεί όχι για το design του, αλλά γιατί στους καταλόγους του δεν υπάρχουν τιμές, αντίθετα οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν μια δωρεά, που θα καλύπτει το κόστος του φαγητού τους. Επίσης, θα μπορούν αντί να καταβάλουν το ποσό αυτό να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο εστιατόριο.

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι γέννημα θρέμμα από το Νιού Τζέρσι και γι’ αυτό αποφάσισε να ανοίξει το εστιατόριό του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και όχι σε κάποια διάσημη Χολιγουντιανή γειτονιά. Στο opening του «JBJ Soul Kitchen» ο John δήλωσε «Σε μια εποχή που ένα στα πέντε νοικοκυριά ζει στο ή κάτω από το όριο της φτώχειας και την στιγμή που ένας στους έξι Αμερικανούς δεν ξέρει αν θα μπορεί να εξασφαλίσει την τροφή του, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα τέτοιο εστιατόριο».

Το JBJ Soul Kitchen σχεδιαζόταν επί δύο χρόνια και στεγάζεται σε ένα παλιό μηχανουργείο. Οι εθελοντές θα μπορούν να κερδίζουν το φαγητό τους, βοηθώντας στην προετοιμασία των πιάτων, καθαρίζοντας τα τραπέζια ή μεταφέροντας τρόφιμα στην κουζίνα. Ενώ οι πελάτες θα πληρώνουν 20 δολάρια για ένα γεύμα τριών πιάτων από οργανικά υλικά, που δωρίζουν τοπικοί έμποροι και καλλιεργητές.