GOSSIP

Jennifer Aniston: Δεν θα πιστέψεις με τίποτα ποιος πήγε στο πάρτι γενεθλίων της (photos)

Jennifer Aniston: Δεν θα πιστέψεις με τίποτα ποιος πήγε στο πάρτι γενεθλίων της (photos)
Τα 50 της έκλεισε η αγαπημένη ηθοποιός

Αν μας το έλεγαν θα νομίζαμε πως κάποιος κάνει πλάκα.

Η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της σε πολυτελές ξενοδοχείο με ένα πριβέ πάρτι, με λαμπερούς καλεσμένους, Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα συγκλονιστικά σοβαρό, ωστόσο η κατάσταση γίνεται περίπλοκη, καθώς ένας από τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν ήταν ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt!

Οι φωτογράφοι μάλιστα απαθανάτισαν την άφιξη του Brad, με τις σχέσεις του πλέον με την πρώην σύζυγό του να έχουν αποκατασταθεί πλήρως μετά το διαζύγιό τους. Άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον και των δυο superstar αναφέρουν πως ο χωρισμός του Pitt από την Angelina Jolie έφερε ξανά κοντά το πρώην ζευγάρι.

Δεν ήταν άλλωστε λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία σχολίαζαν πως οι δυο τους μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο μετά το διαζύγιο Pitt-Jolie με την Aniston να του συμπαραστέκεται.

Εκτός από την εμφάνιση-έκπληξη του Bradd το «παρών» έδωσαν και οι Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow, Orlando Bloom, Katy Perry, Barbra Streisand και Kate Hudson.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston παντρεύτηκαν στις αρχές του 2000, ώσπου μπήκε ανάμεσά τους η Angelina Jolie, με την οποία ο Brad γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Mr And Mrs Smith. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2005 και στη συνέχεια ο Pitt παντρεύτηκε την Jolie με την οποία έχει 6 παιδιά.

Τέλος, δημοσιεύματα προ ολίγων εβδομάδων ανέφεραν πως ο Pitt ήταν ζευγάρι με την Charlize Theron…