Κατερίνα Καινούργιου: Συγκλονίζει η παρουσιάστρια (pics)

Newsbomb

Δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια
Instagram

Για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, σε συνέντευξή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο «TV ΕΘΝΟΣ» της μίλησε για όλους και για όλα.

Όταν ρώτησαν την Κατερίνα Καινούργιου για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά εκείνη απάντησε «Ναι, σε κάτι πολύ διαφορετικό. Όχι στο πρωινό που το κάνω μία χαρά ούτε στην εκπομπή του που την κάνει και εκείνος μια χαρά. Αν μας έλεγαν, πχ, να κάνουμε μαζί ένα βραδινό ή κάτι άλλο ή κάτι άλλο, ίσως το κάναμε».

Από τη συνέντευξη της δεν έλειψαν όμως και οι πιο προσωπικές ερωτήσεις. Στο πώς αντιμετώπισε τα δημοσιεύματα που την έμπλεκαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον φερόμενο σύντροφό της, είπε «Με πολύ χιούμορ το αντιμετώπισα. Με την Κωνσταντίνα έχω κάνει παρέα στο παρελθόν. Πια δεν έχουμε καν κοινές παρέες. Τον άνθρωπο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον έχω γνωρίσει στο παρελθόν κοινωνικά».

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε -επίσης- ότι όταν ήταν στον Alpha, υπήρξαν εκπομπές από αντίπαλο κανάλι που εστίαζαν στην προφορά της και στον τρόπο ομιλίας της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η παρουσιάστρια δέχτηκε και σχετικά σχόλια και από στελέχη καναλιού που ήταν στο παρελθόν, προσπαθώντας να κάνουν τα πάντα για να τη διώξουν.

Δείτε στην gallery τα συγκινητικά της λόγια:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved