PHOTOS

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες (photos)

Newsbomb

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επέλεξαν οι μελλόνυμφοι Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας για να ενώσουν τις ζωές τους και μάλιστα στην καρδιά της Αθήνας, στον Λυκαβηττό!

Το μυστήριο θα τελεστεί την επόμενη Κυριακή, 16 Ιουνίου, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, ένα γραφικό εκκλησάκι που επισκέπτονται συχνά οι δυο τους όταν κάνουν περιπάτους στην περιοχή.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη για την όμορφη παρουσιάστρια και τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό γιατί μέχρι πριν από λίγο καιρό όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά. Χωρισμό που επιβεβαίωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη εκείνος, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους που είχαν φτάσει να ρίξουν… αυλαία στη σχέση τους. Αυτά όμως λίγο ενδιαφέρουν τους δύο ερωτευμένους αφού πλέον βρίσκονται μία ανάσα πριν από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Έχουν αφήσει πίσω τους κάθε κακή στιγμή που έζησαν στο παρελθόν και είναι πλέον αποφασισμένοι να μοιραστούν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.

Η Τζένη Μπαλατσινού αυτές τις ημέρες κάνει τις τελευταίες πρόβες νυφικού το οποίο και θα φέρει την υπογραφή της Μαρέβα Μητσοτάκη. Δεν έχει αποκαλύψει απολύτως τίποτα για την εμφάνισή της ως νύφη, όμως το σίγουρο είναι πως θα λάμπει από ευτυχία αφού είναι πραγματικά ερωτευμένη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και η Σοφία Τσουβελεκάκη, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Τα «πάνω» και τα «κάτω» του ζευγαριού

Ο έρωτας του ζευγαριού πέρασε από πολλές διακυμάνσεις μέχρι τελικά να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2017 και μετά από έναν θυελλώδη έρωτα που βίωσαν, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Όμως, η συγκατοίκησή τους αυτή δεν κράτησε πολύ, κάτι που έγινε γνωστό όταν εκείνος αναγκάστηκε να δηλώσει νέα έδρα κατοικίας.

Αμέσως ξεκίνησαν σαν… γαϊτανάκι και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό του ζευγαριού που για ακόμα μία φορά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Ο καιρός πέρασε και κανένας δεν είδε ποτέ ξανά μαζί τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού σε δημόσια έξοδο, γεγονός που για κάποιους επιβεβαίωνε το… οριστικό του χωρισμού τους.

Να όμως που το ζευγάρι μάς την… έφερε ξανά, αφού εννέα μήνες μετά τον χωρισμό τους, δημοσίευσαν την αγγελία του γάμου τους και τώρα βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κοινής τους ζωής.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved