GOSSIP

Σάλος: Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε το σύζυγό της με τη γειτόνισσα

Σάλος: Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε το σύζυγό της με τη γειτόνισσα

Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ούρλιαζε μη μπορώντας να πιστέψει όσα έβλεπε στο ίδιο της το σπίτι. Προσπάθησαν να την ηρεμήσουν αλλά, μάταια.

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έγινε… μπίλιες με τον επίσης παρουσιαστή σύζυγό της, όταν τον έκανε «τσακωτό» με «καυτή» γειτόνισσα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, Μπροστά στο θέαμα, η εντυπωσιακή σύζυγος έπαθε υστερία και τα ουρλιαχτά της έφτασαν μέχρι το… βουνό της Πεντέλης. Οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους από τις υστερικές φωνές και τις βρισιές της, τα σπασίματα αντικειμένων, αλλά και από τα ουρλιαχτά της μοιχαλίδας γειτόνισσας.

«Κέρατο» μέσα στο σπίτι τους!

Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στην «Espresso», ο άτακτος σύζυγός δεν τόλμησε να μπει ανάμεσά τους. Ο παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλου ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου και ψύχραιμου και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη θηλυκή σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι γείτονες έμειναν αρκετή ώρα έξω από τα σπίτια τους, περιμένοντας με τα κινητά στα χέρια, έτοιμοι να καλέσουν την Άμεση Δράση. Τέτοιος χαμός γινόταν. Κανείς δεν περίμενε ότι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, γονείς δύο αξιαγάπητων παιδιών, θα τσακώνονταν τόσο άγρια. Ιδιαίτερα για τον low profile δημοσιογράφο έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Ποιος θα περίμενε πως θα έριχνε «κέρατο» στην υπέροχη γυναίκα του;

Αναστάτωση

Ωστόσο, η απατημένη γυναίκα, θυμωμένη και σε κατάσταση σοκ, δεν επιθυμούσε να τελειώσει το θέμα μόνο με καβγά. Ήθελε να εκδικηθεί, να τους πονέσει. Κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση από το «κολασμένο» διαμέρισμα, ουρλιάζοντας πως θα κατέθετε μήνυση εναντίον τους. Αυτή η φράση – κλειδί αναστάτωσε το παράνομο ζευγάρι, καθώς η καλλίγραμμη μοιχαλίδα έχει επίσης σύζυγο και δύο παιδιά. Με μια αστραπιαία κίνηση, η «πέτρα» του ερωτικού σκανδάλου ντύθηκε και κατευθύνθηκε με τη σειρά της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Μπροστά στον αξιωματικό υπηρεσίας, η κυρία της τηλεόρασης περιέγραψε όλα όσα αντίκρισε και ζήτησε να προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ η «ένοχη», που ήδη είχε καταφτάσει, την άκουγε κλαίγοντας. Ο αστυνομικός προσπάθησε να ηρεμήσει τις δύο γυναίκες και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της «κερατωμένης» παρουσιάστριας να μην καταθέσει μήνυση τελικά, προκειμένου να μην «κρεμαστούν» στα μανταλάκια και η ιστορία τους γίνει βούκινο.

Φουλ προς διαζύγιο

Κουρασμένη και αποκαμωμένη επέστρεψε στο διαμέρισμα και διέταξε τον τρομοκρατημένο παρουσιαστή να μαζέψει τα πράγματά του και να εγκαταλείψει την κοινή τους εστία. Εκείνος δεν αρνήθηκε, ωστόσο δεν έλειψαν τα «σ’αγαπώ», «ήταν μια κακιά στιγμή», «μην τα καταστρέφεις όλα», όμως εκείνη δεν άκουγε τίποτα. Λίγες ημέρες αργότερα, ο άντρας, που διαμένει πλέον αλλού, παρέλαβε εξώδικο από τη σύζυγό του, με το οποίο τον πίεζε να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές άλλες απαιτήσεις της.

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι θα φτάσει στα δικαστήρια και οι λεπτομέρειες για τους λόγους του χωρισμού θα είναι πολύ juicy.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso