GOSSIP

Η κρυφή σχέση της Πίππα Μίντλετον

Η κρυφή σχέση της Πίππα Μίντλετον

Σκάνδαλο στις παρυφές της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αποτελεί η κρυφή σχέση της Πίππα Μίντλετον με έναν παντρεμένο άνδρα με τρία παιδιά, γόνο βαθύπλουτης οικογένειας.

Η Πίππα Μίντλετον είναι η «άλλη γυναίκα» υποστηρίζουν τα βρετανικά ταμπλόιντ. Ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Λούντον, η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με «ανώνυμες πηγές» να κάνουν λόγο για μια «ανάρμοστη φιλία» με τον Μπεν Γκόλντσμιθ.

Ο πρώην της, Άλεξ Λούντον, δεν μπορούσε να αντέξει τις συνέπειες της διασημότητας της Πίπα και επέλεξε να την αφήσει.

Οι κακές γλώσσες, όμως, λένε ότι ο πραγματικός λόγος για τη διάλυση του αρραβώνα ήταν η ολοένα και στενότερη σχέση με τον επιχειρηματία Μπεν Γκόλντσμιθ.

ben-goldsmith

Η γνωριμία τους, που εξελίχθηκε στην υποτιθέμενη σχέση, ξεκίνησε σε ένα πάρτι στις 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις «ανώνυμες» πηγές, ο Μπεν βοηθά την Πίππα να ξεπεράσει το χωρισμό της με συχνά τηλεφωνήματα, μηνύματα και δείπνα.

Ως αποτέλεσμα, ο Μπεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγό του. Οι τριγμοί στη σχέση τους ίσως φέρουν και το τέλος του γάμου τους, υποστηρίζουν οι πηγές, παρόλο που το ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

Η μεγάλη αδελφή, Κέιτ, προσπαθεί να συνετίσει την Πίππα, όμως αυτή είναι επιμένει: «Η Κέιτ πιέζει την Πίππα να απομακρυνθεί και της λέει ότι η λέξη 'καταστροφή' είναι γραμμένη γι' αυτή τη σχέση».

Από το βασιλικό γάμο και μετά, η ζωή της Πίππα Μίντλετον -και πολύ περισσότερο οι ερωτικοί της σύντροφοι- απασχολούν αδιαλείπτως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, μπήκε στη λίστα με τους «πιο συναρπαστικούς ανθρώπους για το 2011», μαζί τον Ντόναλντ Τραμπ και τις αδελφές Καρντάσιαν.

pippa-middleton-gamos