Η κρυφή σχέση της Πίππα Μίντλετον

Newsbomb

Σκάνδαλο στις παρυφές της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αποτελεί η κρυφή σχέση της Πίππα Μίντλετον με έναν παντρεμένο άνδρα με τρία παιδιά, γόνο βαθύπλουτης οικογένειας.

Η Πίππα Μίντλετον είναι η «άλλη γυναίκα» υποστηρίζουν τα βρετανικά ταμπλόιντ. Ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Λούντον, η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με «ανώνυμες πηγές» να κάνουν λόγο για μια «ανάρμοστη φιλία» με τον Μπεν Γκόλντσμιθ.

Ο πρώην της, Άλεξ Λούντον, δεν μπορούσε να αντέξει τις συνέπειες της διασημότητας της Πίπα και επέλεξε να την αφήσει.

Οι κακές γλώσσες, όμως, λένε ότι ο πραγματικός λόγος για τη διάλυση του αρραβώνα ήταν η ολοένα και στενότερη σχέση με τον επιχειρηματία Μπεν Γκόλντσμιθ.

Η γνωριμία τους, που εξελίχθηκε στην υποτιθέμενη σχέση, ξεκίνησε σε ένα πάρτι στις 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις «ανώνυμες» πηγές, ο Μπεν βοηθά την Πίππα να ξεπεράσει το χωρισμό της με συχνά τηλεφωνήματα, μηνύματα και δείπνα.

Ως αποτέλεσμα, ο Μπεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγό του. Οι τριγμοί στη σχέση τους ίσως φέρουν και το τέλος του γάμου τους, υποστηρίζουν οι πηγές, παρόλο που το ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

Η μεγάλη αδελφή, Κέιτ, προσπαθεί να συνετίσει την Πίππα, όμως αυτή είναι επιμένει: «Η Κέιτ πιέζει την Πίππα να απομακρυνθεί και της λέει ότι η λέξη 'καταστροφή' είναι γραμμένη γι' αυτή τη σχέση».

Από το βασιλικό γάμο και μετά, η ζωή της Πίππα Μίντλετον -και πολύ περισσότερο οι ερωτικοί της σύντροφοι- απασχολούν αδιαλείπτως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, μπήκε στη λίστα με τους «πιο συναρπαστικούς ανθρώπους για το 2011», μαζί τον Ντόναλντ Τραμπ και τις αδελφές Καρντάσιαν.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved