Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Άνταμ Σάντλερ: Το «ατύχημα στο κρεβάτι» και το μαυρισμένο μάτι (vid)

Newsbomb

Ο Άνταμ Σάντλερ εμφανίστηκε στο Good Morning America για να συζητήσει την ταινία του Hustle, αλλά αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο τραυματισμός του στο πρόσωπο

Κατά την προώθηση της ταινίας Hustle, ο 55χρονος ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ εμφανίστηκε στο Good Morning America Monday με μαυρισμένο μάτι και τόνισε δείχνοντας το σημάδι: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω, σωστά;».

«Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας, ξέρεις πώς σου βάζουν τα σεντόνια πολύ σφιχτά στο κάτω μέρος, κάποιος μου είχε σφίξει τα σεντόνια πάρα πολύ… Είχα το τηλέφωνό μου στη μέση του κρεβατιού. Σηκώνω τα πόδια μου για να τα ξετυλίξω και το τηλέφωνο πέταξε στον αέρα και με χτύπησε στο κεφάλι. Αρνούμαι να το αναγνωρίσω. Ένιωσα αίμα να κυλάει. Είπα ότι κάτι συμβαίνει αλλά κοιμήθηκα. Συνέχισα να κοιμάμαι…» περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Στεφανόπουλος αστειεύτηκε λέγοντας: «Αυτή είναι η πιο περίτεχνη ιστορία με μαυρισμένο μάτι που έχω ακούσει ποτέ», ενώ ο Σάντλερ είπε γελώντας: «Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό το πράγμα».

Με πληροφορίες από: People