Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Ναι, έχω δικαίωμα στην προσωπική ζωή» (video)

Newsbomb

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις «επιθέσεις» που δέχτηκε μέσω διαδικτύου

Το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Τούνη περνάει τις περισσότερες ώρες στο σπίτι της, καθώς όπως ανέφερε η ίδια μέσα από stories της στο Instagram, η εγκυμοσύνη της είναι ζόρικη.

Εκτός από αυτό, η εντυπωσιακή influencer θέλησε μοιραστεί κάποιες σκέψεις της, αλλά και να απαντήσει σε όσους της «επιτέθηκαν» μέσω διαδικτύου, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αναφέρθηκαν στην προσωπική της ζωή.

«Πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, μου στείλατε άπειρα μηνύματα και εγώ σας είπα ότι δεν είμαι καλά ψυχοσωματικά για να απαντήσω και να τοποθετηθώ πάνω σε τίποτα», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να σιγουρευτεί ότι το μωράκι της είναι καλά. Για τον λόγο αυτό δεν ήθελε να ανακοινώσει νωρίτερα την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, δεν το είχε μοιραστεί ούτε με πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Αυτό που ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι «χώρο και χρόνο» καθώς όταν αποφασίζει να κλείσει την πόρτα σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή», απαντά.