Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν κατακεραυνώνει τη «μάγισσα» Κιμ στο εκρηκτικό τρέιλερ της 4ης σεζόν του ριάλιτι

Newsbomb

Την εποχή που γινόταν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου η Κόρτνεϊ είχε μόλις αποκαλύψει ότι ήταν έγκυος στο 4ο παιδί της.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν χαρακτηρίζει την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν «μάγισσα» στην πρώτη εμφάνιση για την τέταρτη σεζόν του ριάλιτι «Kardashians».

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε την Τρίτη, οι αδερφές βρίσκονται στη μέση μιας εκρηκτικής λογομαχίας όταν η Κιμ ρωτά: «Είσαι ευτυχισμένη; Είσαι διαφορετικός άνθρωπος, μας μισείς… Όλοι απλώς μιλάμε για αυτό».

Και ενώ η Κόρτνεϊ λέει ότι δεν θέλει να τσακωθεί μαζί της, η Κιμ συνεχίζει: «Σκέφτεσαι τα πράγματα, οπότε εξοργίζεσαι. Σκέφτομαι τα πράγματα, οπότε εκνευρίζομαι».

Η Κόρτνεϊ τότε απαντά ενώ πνίγει τα δάκρυα της: «Είσαι απλώς μια μάγισσα και σε μισώ».

Όπως και στην 3η σεζόν, το ριάλιτι εστιάζει στην «μεταβαλλόμενη» δυναμική της οικογένειας, ειδικά αυτή μεταξύ της Κόρτνεϊ και της Κιμ, 42 ετών.

«Οι ζωές όλων πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις», λέει η Κιμ στις κάμερες κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης.

Την εποχή που γινόταν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου η Κόρτνεϊ είχε μόλις αποκαλύψει ότι ήταν έγκυος στο 4ο παιδί της.

Η Kylie Jenner είχε επίσης αρχίσει να κάνει τα πρώτα βήματά της ως ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, ενώ η Κλόε Καρντάσιαν βρέθηκε σε «πολύ ευαίσθητες στιγμές» με τον Tristan Thompson.

Μιλώντας περισσότερα για τη συνεχιζόμενη κόντρα τους, η Κόρτνει λέει σε μια κοινή εξομολόγηση με την Κιμ, «Υπήρξε μεγάλη ένταση. Είναι πραγματικά δύσκολο να παρακολουθείς ανθρώπους να μιλούν για σένα. Δεν αισθάνομαι κατανοητός».

Ωστόσο, το τρέιλερ τελειώνει με την Κλόε να λέει στην κάμερα: «Αυτά τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Δεν πρόκειται να μας διαλύσει».

Η νέα σεζόν αναδεικνύει τη διαμάχη της Κιμ και της Κόρτνεϊ η οποία συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Πιο πρόσφατα, οι δυο τους τσακώθηκαν για τη σχέση τους με τον οίκο μόδας Dolce & Gabbana.

Οι σταρ του ριάλιτι μάλωναν για το αν η Κιμ έπρεπε να συνεργαστεί με τον ιταλικό οίκο μόδας στον γάμο της Κόρτνεϊ τον Μάιο του 2022, ο οποίος φιλοξενήθηκε επίσης από τους διάσημους σχεδιαστές.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Κιμ είπε ότι «προσπάθησε να είναι προσεκτική», η Κόρτνεϊ ισχυρίστηκε ότι η αδερφή της αντέγραψε ένα από τα φορέματα που φορούσε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου της και το συμπεριέλαβε σε μια επίδειξη μόδας για τον διάσημο οίκο μόδας.

Ο 4ος κύκλος του "The Kardashians" κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Hulu.