Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ραμόνα Βλαντή: «Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Newsbomb

Κατά των δημοσιογράφων ξέσπασε η Ραμόνα Βλαντή μετά από ερώτηση που της έγινε για τη Μέγκι Ντρίο και τα «βέλη» που εξαπέλυσε εναντίον της το μοντέλο.

Εκτός εαυτού βγήκε η Ραμόνα Βλαντή, όταν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για ακόμη μια φορά για την Μέγκι Ντρίο.

Η ίδια ξέσπασε για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Αγάπη μου, έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές να μη με ρωτάτε γι’ αυτήν. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Οπότε, κι εσείς θα έπρεπε να με σεβαστείτε, για να σας σεβαστώ κι εγώ. Δεν έχω να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι, που δεν με αφορά. Δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι πολύ μακριά από εμένα όλο αυτό. Και γι’ αυτό θα ήθελα να με σεβαστείτε και να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Ραμόνα Βλαντή: Απασφάλισε... ξανά - «Ποια είναι η Ελίνα Παπίλα;»

Yπενθυμίζεται ότι η Ραμόνα Βλαντή για ακόμη μια φορά δεν... συγκρατήθηκε και ρώτησε με απορία τους δημοσιογράφους για το ποια είναι η «Ελίνα Παπίλα».

«Ήμουν στα πρόσωπα για το My Style Rocks. Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει άλλη δουλειά βέβαια και είναι και φίλη μου. Είναι ένα καλό παιδί και μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να είναι σε μια εκπομπή με την Έλενα Χριστοπούλου ή την Ελίνα Παπίλα, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Ποια είναι η κυρία Παπίλα;».

Μόλις συνειδητοποίησε, ωστόσο, ποια είναι η Ελίνα Παπίλα, τόνισε πως «είναι πολύ καλή».