Η συνταγή της ημέρας: Σκορδόψωμα

Newsbomb

#tsoulotip: Αν σας περισσέψει βούτυρο σκόρδου μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο και να κρατήσετε μέχρι 7 μέρες.

 

ΥΛΙΚΑ

5 κ.σ. σκόρδο, λιωμένο

200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

180 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 φρατζόλα ψωμί

Αλάτι

Πιπέρι

Μαϊντανό, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved