Λαχταριστή συνταγή για καλτσούνια

Newsbomb

#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα σκαλτσούνια στο ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. baking powder

1 αυγό, medium

185 ml γάλα, πλήρες

60 ml ηλιέλαιο

1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο

Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved