Λαχταριστή συνταγή για αφράτα πιτάκια με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

Newsbomb

#tsoulotip: Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια ίδιου μεγέθους, για να λιώσει ομοιόμορφα σε όλα τα πιτάκια.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

380 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

9 γρ. μαγιά, ξερή

250-280 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 κ.γ. αλάτι

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved