Πεντανόστιμη συνταγή: Γιουβέτσι με κιμά ογκρατέν

Newsbomb

#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγει πιο ζουμερό το γιουβέτσι, δεν αφήνουμε το κιμά να βράσει πολύ με τη σάλτσα.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κριθαράκι, βρασμένο

300 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

400 γρ. ντομάτα, κονκασέ

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

4 αυγά, medium

250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved