ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί οι γυναίκες δείχνουν πιο σέξι το καλοκαίρι;

Γιατί οι γυναίκες δείχνουν πιο σέξι το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ταιριάζει πολύ στις γυναίκες.

Έχεις καταλάβει και εσύ πως ο γυναικείος πληθυσμός δείχνει πιο σέξι αυτούς τους ζεστούς μήνες του χρόνου; Γιατί, λοιπόν, μια γυναίκα-εσύ δηλαδή- περνάς και δείχνει πιο ωραία αυτήν την εποχή;

Η διάθεσή σου είναι στα ύψη…

Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Παραδέξου το: Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, ακόμα και απεριποίητη και άβαφη να είσαι, τα βλέμματα θα τα τραβήξεις. Είναι η εσωτερική σου ακτινοβολία φίλη μου. Οπότε όσο καλύτερα αισθάνεσαι, τόσο πιο όμορφη και ελκυστική δείχνεις προς τα έξω.

Δείχνεις περισσότερο δέρμα

Εδώ που τα λέμε, ποιος άνθρωπος μπορεί να δείξει ελκυστικός με δύο μπλουζάκια, ένα χοντρό πουλόβερ και μπουφάν; Βασικά και δεν μπορείς να δείξεις ελκυστικός, και δεν θέλεις κιόλας. Σε κάθε περίπτωση, το εξώπλατο μπλουζάκι σου ή το crop top σου, είναι αρκετά για να σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και έξτρα πόντους γοητείας.

Τα καλοκαιρινά outfits είναι πιο ωραία (τι να κάνουμε τώρα;)

Το καλοκαίρι μπορείς κυριολεκτικά να φορέσεις ό, τι θέλεις. Το ακόμα καλύτερο, είναι ότι δεν είσαι αναγκασμένη να φορέσεις 15 ρούχα πάνω από το βασικό σου outfit και να χαλάσεις το στυλ σου. Η μόδα την εποχή αυτή είναι σε… οίστρο, τα χρώματα είναι έντονα και όλα έχουν μία ιδιαίτερη εσάνς καλοκαιριού την οποία και λατρεύεις. Και φυσικά νιώθεις υπέροχα!

Είσαι μαυρισμένη

Μην με ρωτήσεις γιατί, αλλά είμαι κι εγώ ανάμεσα στις γυναίκες που όταν είναι μαυρισμένες νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το δέρμα δείχνει πιο ωραίο και υγιές, και το ελαφρύ κοκκίνισμα στο πρόσωπο, προσδίδει μία γοητεία και μία αθωότητα η οποία είναι ακαταμάχητη!

Ρoή Ειδήσεων