ΓΥΝΑΙΚΑ

Σου τελείωσε το conditioner; Δες πώς θα φτιάξεις ένα μόνη σου

Σου τελείωσε το conditioner; Δες πώς θα φτιάξεις ένα μόνη σου

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι απλά, μπορείς να τα βρεις στο σούπερ μάρκετ και η παρασκευή παίρνει μόλις λίγα λεπτά.

Τα leave in conditioners είναι ένας ακόμα, ακόμα καλύτερος τρόπος, που παρέχει δροσιά, θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά και σήμερα θα φτιάξεις το δικό σου με κάτι extra! Η συνταγή μας για το τέλειο leave in conditioner μυρίζει λαχταριστή καρύδα και τριαντάφυλλο γιατί περιέχει και τα δυο.

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι απλά, μπορείς να τα βρεις στο σούπερ μάρκετ και η παρασκευή παίρνει μόλις λίγα λεπτά. Με ένα scroll παρακάτω θα μάθεις αναλυτικά τα υλικά και την παρασκευή και σου προτείνουμε να τα βάλεις στη λίστα με τα αυριανά σου ψώνια.

ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ. Είναι το πιο θρεπτικό για τα μαλλιά και αυτό που χρειάζονται κυρίως τα ξηρά ή αφυδατωμένα μαλλιά. Θα χρειαστείς 2 κουταλιές της σούπας.

ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ. Είναι απίστευτα ενυδατικό και θρεπτικό αλλά αρκετά ανάλαφρο ώστε να δημιουργήσει ένα πέπλο θρέψης στην τρίχα. Θα χρειαστείς μισή κούπα.

ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ. Υπάρχει σε όλα τα σούπερ μάρκετ και θα χαρίσει στα μαλλιά σου δροσιά και στο leave in conditioner σου ανάλαφρη υφή. Θα χρειαστείς μία κούπα.

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Είναι ευωδιαστό και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να αναπληρώσουν τη φθορά του καλοκαιριού. Θα χρειαστείς 20 σταγόνες.

ΕΝΑ μεγάλο ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΣΠΡΕΙ. Ανάμειξε πολύ καλά τα υλικά σου σε ένα μπολ ή ρίξε τα απευθείας στο μπουκαλάκι και κούνα το για να αναμειχθούν καλά. Έπειτα, ψέκασε σε βρεγμένα μαλλιά και είσαι έτοιμη!