Δείχνει στο Instagram την τέλεια και την ατέλεια πλευρά του εαυτού της

Newsbomb

Την ακολουθούν 2 εκατομμύρια χρήστες και σε κάθε της ανάρτηση την αποθεώνουν! 

Η Danae Mercer μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε (διατροφική διαταραχή) αποφάσισε να μάθει στις απανταχού γυναίκες πώς να αγαπούν το σώμα τους -όπως και αν είναι- πώς να λατρεύουν κάθε ραγάδα τους, και πώς να μην πιστεύουν όλες αυτές τις «πριν και μετά» φωτογραφίες. Στον λογαριασμό της θα δει κανείς «πριν και μετά» φωτογραφίες της, δείχνοντας πώς πραγματικά μοιάζει κάποιος όταν ποζάρει σωστά για το Instagram και πώς είναι στην πραγματικότητα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις και οι δύο πόζες στις φωτογραφίες της έχουν ληφθεί με μερικά λεπτά διαφορά.

«Για μια σωστή πόζα στο Instagram, ξέρετε αυτή την πόζα που σε θέλει τέλεια, συνήθως τραβώ τα χέρια μου πίσω, ρουφάω την κοιλιά μου, τραβάω προς τα πάνω τον ποπό μου και κατά 99% πετυχαίνω την τέλεια και πιο κολακευτική μου φωτογραφία! Τα πόδια μου όταν σηκώνομαι στις μύτες δείχνουν πιο λεία και μακριά!», ανέφερε η ίδια πριν μερικές ημέρες σε συνέντευξη που έδωσε στο Good Morning America. «Αν φωτογραφηθώ στο ηλιοβασίλεμα ή στην ανατολή του ήλιου ή σε μια σκιά, η κυτταρίτιδά μου "εξαφανίζεται" ή γίνεται περισσότερο κολακευτική!».

«Για μια πόζα χωρίς καθόλου στήσιμο, δεν θα κάνω τίποτε απολύτως. Απλά θα σταθώ όσο πιο φυσικά γίνεται και θα αφήσω τον εαυτό μου να νιώσει άνετα σε όποιο φως και αν στέκομαι!».

Η Mercer, που ζει στο Dubai, εξαιτίας της δουλειάς της, ξέρει σχεδόν όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι instagram influencers καλά

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved