ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτό το χρώμα νυχιών υπόσχεται να σε κάνει πιο… αισιόδοξη

Αυτό το χρώμα νυχιών υπόσχεται να σε κάνει πιο… αισιόδοξη

Είναι τέλειο και άκρως χειμερινό!

Οι μέρες της καραντίνας που βιώνουμε για δεύτερη φορά είναι δύσκολες για όλες. Δεν είναι ευχάριστο να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο κλεισμένες στο σπίτι και να έχουμε την «ελευθερία» να βγούμε μόνο για έναν περίπατο στη γειτονιά ή για ψώνια στο supermarket. Δε γίνεται, όμως, και αλλιώς, μιας και πρέπει όλοι να προστατευτούμε από τον ιό Covid-19.

Μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη συνθήκη, λοιπόν, πρέπει να βρούμε τρόπους να μας κάνουν πιο χαρούμενες, χαμογελαστές και αισιόδοξες. Και εμείς σού βρήκαμε έναν τρόπο να τα καταφέρεις! Ποιος είναι αυτός; Είναι το μπλε χρώμα και συγκεκριμένα τα μπλε βερνίκια με τα οποία θα βάψεις μόνη σου τα νύχια σου σε αυτήν την καραντίνα.

Σύμφωνα με ψυχολόγους, το μπλε χρώμα ηρεμεί την ψυχή, χαλαρώνει, δημιουργεί αίσθηση αισιοδοξίας και σε κάνει να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι απίστευτο; Κι, όμως, είναι και αληθινό. Είναι μια τέλεια ευκαιρία, λοιπόν, αυτές τις μέρες που περνάς χρόνο με τον εαυτό σου να σε κάνεις να αισθανθείς καλύτερα, βάφοντας τα νύχια σου… μπλε.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε φανταστικά μπλε βερνίκια για να διαλέξεις ποιο θα σε συντροφεύσει στα… DIY μανικιούρ σου και μπορείς να τα ανακαλύψεις ευθύς αμέσως. Μην ξεχνάς πως το μπλε χρώμα ανακηρύχθηκε ως το απόλυτο χρώμα για το 2020 από την Pantone. Άρα είναι και επίκαιρο.

Γιατί, λοιπόν, να μην το εκμεταλλευτείς για την ομορφιά σου;