5 Fun Facts για την Jennifer Lawrence που δεν ήξερες έως τώρα

Ανθία Φιλιππή

Η Jennifer Lawrence είναι πολλά περισσότερα από μια κοινή ηθοποιός.

H Jennifer Lawrence αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του Hollywood, με πολλά βραβείο στο ενεργητικό της και ακόμη περισσότερες υποψηφιότητες, υπάρχουν όμως κάποια facts για εκείνη, πέρα από το Oscar και τις βραβεύσεις της, που σίγουρα δεν γνωρίζεις.

Με τεράστιο fun club να την ακολουθεί, η ξανθιά θεά του κινηματογράφου ενσαρκώνοντας τεράστιους και αξέχαστους ρόλους έχει αποδείξει και με το παραπάνω το απέραντο ταλέντο της άλλωστε η εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια είναι η απόδειξη αυτού. Από το δράμα στην κωμωδία και από τις ρομαντικές ταινίες σε ταινίες τρόμου, αποτελεί είδωλο για αρκετό κόσμο εκεί έξω και ήρθε η ώρα να την γνωρίσεις καλύτερα μέσα από τα παρακάτω facts.

Ήξερες εσύ ότι ήθελε να γίνει γιατρός;
Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν αυτήν την λεπτομέρεια, ωστόσο το όνειρό της ήταν να γίνει γιατρός. Όπως αναφέρεται στο Biography, η Jennifer Lawrence, ονειρευόταν να γίνει γιατρός. Στα σχολικά της χρόνια έκανε κάποια δειλά βήματα στο modeling και την ηθοποιία και έτσι η ιατρική έμεινε πίσω. Πάντως έχει εργαστεί, στην κατασκήνωση παιδιών που διευθύνει η μητέρα της, ως βοηθός νοσοκόμα.

Το ταλέντο της έγινε αντιληπτό όταν ήταν μόλις 14 ετών. Είχε πάρει μέρος στην ταινία «Devil You Know» και κάπου εκεί υπέγραψε τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «The Bill Engvall Show».

Έλαβε το βραβείο Young Artist μετά τη σειρά για την καλύτερη ερμηνεία νεαρής ηθοποιού και σκέψου ότι δεν έχει φοιτήσει σε κάποια σχολή υποκριτικής.

Το 2017, σύμφωνα με το iMdb αποτελούσε το τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο πρόσωπο με 24 εκατομμύρια δολάρια.

Κέρδισε το πρώτο της Academy Award το 2013.
Το πρώτο Academy Award που παρέλαβε ήταν το 2013, χάρη στην ταινία του 2012 «David O. Russell's Silver Linings Playbook»

Η Lawrence έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες. Συγκεκριμένα, το 2013 μπήκε στην πρώτη θέση της λίστας «κορυφαίες 99 πιο επιθυμητές γυναίκες» του AskMen.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved